HERLINDE VANDENBERGHE

Meditatiebegeleider

Herlinde Vandenberghe heeft jarenlang als hulpverlener gewerkt. Door de confrontatie met een chronische aandoening diende haar leven anders ingericht te worden.  Op haar zoektocht kwam ze mindfulness tegen.   Alle zintuigen, alle verbindingen met de punten ver en dichtbij verrijken haar levensstijl om met gedachten en gevoelens om te gaan.

Meditatie werd een bron om uit te putten, een passie om te verdiepen en in te groeien. De ontmoeting met Vidyamala Burch heeft een diepe indruk op haar nagelaten.  Het opende de weg naar een milde, en liefdevolle benadering.  En naar verbondenheid.

Vanuit de ervaringen met opleiding, retraites en ontmoetingen met leraren en groepsmeditaties, is een diepe wens ontstaan om met anderen op pad te gaan en te delen.

Herlinde volgde meditatietraining, vorming en retraites bij IAM, bij Ehipassiko, Triratna Gent, Breathworks Gent, Jotika Hermsen, Edel Maex, metta vihara  Ze werd door Vidyamala Burch en Sona Fricker opgeleid tot Breathworks trainer en volgde eveneens een retraite bij hen in Engeland.